Ajiwa Masters

Ajiwa Masters – ett golfevent i världsklass!

Varje år, i samband med golfveckan i Östersund, anordnar Ajiwa tillsammans med utvalda samarbetspartners golftävlingen Ajiwa Masters. Det är en tvåmanna scramble (Texas) som under en dag spelas på Östersund-Frösö Golfklubb. Förutom nervkittlande golf utlovas fantastiska priser, härliga människor och en hel del överraskningar.

Detta är en tävling du inte vill missa!

Ett minne för livet hoppas vi!

När du deltar i Ajiwa Masters får du förutom att ta del av ett fantastiskt prisbord, överraskningar och andra tävlingar även spela golf med magisk utsikt. Östersund-Frösö Golfklubb ska enligt många vara en av Sveriges vackraste golfanläggningar. Om det stämmer låter vi vara osagt men golfbanans placering erbjuder i alla fall på en storslagen utsikt över Storsjön och Jämtlandsfjällen.

Tävla om exklusiva priser

Vinnarna av Ajiwa Masters får såklart evig ära och berömmelse men utöver det erbjuder vi även ett maxat prisbord. Vi garanterar dig en inspirerande och härlig dag med jippon, extratävlingar, mat och dryck ute på hålen.

Välkommen!

Ajiwa Masters 2022

Torsdag den 4e augusti 2022 går Ajiwa Masters av stapeln igen! Anmälan och information om tävlingen kommer att presenteras här och på vår Facebooksida.

Har du frågor eller redan nu vet att du vill vara en av våra samarbetspartners?

Kontakta oss på info@ajiwa.se

Samarbetspartners Ajiwa Masters 2021

Tack till alla samarbetspartners

Vi tackar alla er sponsorer och samarbetspartners som gjorde det möjligt att skapa en härlig golftävling med ett fantastiskt prisbord.